MAKARON (2-JAJECZNY) KRAJANKA BIO 250 g - BIO EUROPA
- Opis
- Komentarze
- Zapytaj o produkt
- Poleć znajomemu
Opis
SKŁADNIKI
Semolina (mąka z pszenicy durum)*, jaja świeże* (9%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować w osolonej wodzie przez 4 - 8 min, w proporcji 100g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1569 kJ / 370 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Weglowodany: 73 g
w tym cukry: 2,3 g
Białko: 13 g
Sól: 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.