BULION WOŁOWY W PŁYNIE BEZGLUTENOWY BIO 350 ML - FOOD STUDIO
- Opis
- Komentarze
- Zapytaj o produkt
- Poleć znajomemu
Opis
SKŁADNIKI
woda, kości wołowe*, marchew*, cebula*, korzeń pietruszki*, pieczarki*, sól morska, czosnek*, pieprz czarny*, natka pietruszki*, tymianek*, liść laurowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Nasi szefowie kuchni w Food Studio poświęcili swój czas i ugotowali dla Ciebie najlepszy ekologiczny bulion z kości wołowych!
Przygotowanie naszego najwyższej jakości bulionu trwa co najmniej 12 godzin - tylko dzięki długiemu procesowi gotowania, kości i szpik kostny mogą rozwinąć swój pełny smak i uwolnić swoje cenne składniki odżywcze do bulionu.
Wszystkie składniki pochodzą w 100 % z upraw ekologicznych, a w naszej produkcji wykorzystujemy jak najwięcej regionalnych składników. Kości pochodzą z ekologicznego bydła z wolnego wybiegu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna 70 kJ/17 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 1,2 g
w tym cukry: 0,8 g
Białko: 1,9 g
Sól: 0,8 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość opakowania wlać do garnka i zagotować.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +2 do +6 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.