Wybierz: PL DE
Jesteś tutaj: Mąki Mieszanka do chleba keto z orzechem włoskim bezglutenowa 500g pięć przemian

Mieszanka do chleba keto z orzechem włoskim bezglutenowa 500g pięć przemian

Stan magazynowy:Na wyczerpaniu
Cena:
20.99PLN
Dodaj do koszyka
  • Opis
  • Komentarze
  • Zapytaj o produkt
  • Poleć znajomemu

Opis

SKŁADNIKI
mąka MIGDAŁOWA, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, ORZECHY WŁOSKIE 13 %, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól kłodawska.

OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi.
Idealna dla osób na diecie ketogenicznej.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzej piekarnik (góra - dół) do 190 stopni Celsjusza
2. Wsyp mieszankę do miski
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj
4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek
5. Wsadź do piekarnika na 80 minut
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zwiniety w szmatkę.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1403 kJ/340 kcal
Tłuszcz - 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,4 g
Węglowodany - 1,9 g
w tym cukry - 1,7 g
Białko - 14 g
Sól - 1,65 g

INFORMACJA ALLERGENNA
Może zawierać orzechy.

UWAGA
Może zawierać kawałki łupin.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.

 

 

KRAJ PRODUCENTA: Polska

 

Zapytaj o produkt

Komentarze

Poleć znajomemu

Nasi klienci kupili także