CZEKOLADA BIAŁA BIO 100 G - RAPUNZEL
- Opis
- Komentarze
- Zapytaj o produkt
- Poleć znajomemu
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku* (28 %), emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2425 kJ/ 582 kcal;
Tłuszcz: 38 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23 g;
Węglowodany: 52 g;
w tym cukry: 52 g;
Błonnik: 0,1 g;
Białko: 7,9 g;
Sól: 0,12 g.
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.