CIASTO BANANOWE B/GLUT.210G- PUTKA
Przepraszamy, ale ten produkt jest teraz niedostępny. Skontaktuj się z nami i zapytaj, kiedy się pojawi.
- Opis
- Komentarze
- Zapytaj o produkt
- Poleć znajomemu
Opis
CIASTO BANANOWE B/GLUT.210G
Lekkie bezglutenowe ciasto bananowe, wypiekane z dodatkiem świeżych bananów, posypane cukrem pudrem.
Składniki: banan (28%), cukier, skrobia kukurydziana, mąka SOJOWA, JAJA, olej rzepakowy, cynamon, sól, substancja spulchniająca: soda oczyszczona, substancja zagęszczająca: guma guar, emulgator: lecytyna SOJOWA.
Numer rejestracyjny produktu: PL-033-007
Termin przydatności: 6 dni
w 100 g | w 210 g | %RWS w porcji 210 g | |
Wartość energetyczna | 1444kJ/344 kcal | 3032kJ/722,4 kcal | 36% |
Tłuszcz | 16 | 33 | 48% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,60 | 3,36 | 17% |
Węglowodany | 47 | 99 | 38% |
w tym cukry | 27 | 57 | 64% |
Błonnik | 0,60 | 1,26 | - |
Białko | 3,50 | 7,40 | 15% |
Sól | 0,28 | 0,59 | 10% |
%RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal) |
Informacja dla diabetyków | w 100 g | w porcji 210 g |
wymiennik węglowodanowy (WW) | 4,7 | 9,9 |
wymiennik białkowo-tłuszczowy (WBT) | 1,6 | 3,3 |
Putka sp. z o.o.
ul. Sadowa 36
05-850 Jawczyce