Wybierz: PL DE
Jesteś tutaj: BEZ GLUTENU BUDYŃ MIGDAŁOWY BIO 46G - ARCHE

BUDYŃ MIGDAŁOWY BIO 46G - ARCHE

Przepraszamy, ale ten produkt jest teraz niedostępny. Skontaktuj się z nami i zapytaj, kiedy się pojawi.

  • Opis
  • Komentarze
  • Zapytaj o produkt
  • Poleć znajomemu

Opis

Budyń migdałowy BIO 46g - ARCHE

Ulubiony deser wielu dzieci (i dorosłych) z dodatkiem organicznego kakao. Budyń nie zawiera glutenu i jest wegański.

Składniki: skrobia kukurydziana*, posiekane migdały* (12%), naturalny ekstrakt z migdałów, sól morska

* = składniki z upraw ekologicznych

Wartość odżywcza w 100g:

  • Wartość energetyczna: 1568kJ/371kcal
  • Tłuszcz: 6,6g
     w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6g
  • Węglowodany: 75,3g
     w tym cukry: < 0,1g
  • Białko: 0,3g
  • Sól: 0,5g

Sposób przygotowania: Opakowanie jest przeznaczone na 500 ml mleka: z 0,5 l zimnego mleka odlać ćwierć szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dwie łyżki cukru, dobrze wymieszać. Resztę mleka zagotować dodając łyżeczkę masła. Do gotującego mleka wlać rozdrobniony proszek, mieszając gotować przez chwilę. Do wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do wystygnięcia.

Zapytaj o produkt

Komentarze

Poleć znajomemu

Nasi klienci kupili także