Jesteś tutaj: Przetwory z owoców ( DŻEMY, KONFITURY ) JAGODY W ZALEWIE Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 350-DENNREE.
JAGODY W ZALEWIE Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 350-DENNREE.
Przepraszamy, ale ten produkt jest teraz niedostępny. Skontaktuj się z nami i zapytaj, kiedy się pojawi.
- Opis
- Komentarze
- Zapytaj o produkt
- Poleć znajomemu
Opis
SKŁADNIKI
jagody** (46%), woda, cukier trzcinowy nierafinowany* (12%) (*certyfikowany składnik ekologiczny), (**składnik z certyfikowanego kontrolowanego dzikiego zbioru).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 275 kJ / 65 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 15 g
w tym cukry: 15 g
Białko: <0,5 g
Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć jak najszybciej.